Logo

Ovnstegt laksefilet med tomatsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1- 1 ½ kg laks, frisk eller frosset
1 spsk hakket løg
1 spsk citronsaft
2 spsk olie
salt
sort peber
1 knsp.timian

Tomatsmør:
100 g smør eller margarine
½ tsk urtesalat
2 spsk tomatpuré

Tø laksen delvist op, hvis den er frosset. Skrab den for skæl og del den i 2 fileter uden ben. Skær kødet i 3 cm tykke skiver, men skær ikke igennem skindet. Læg laksen i et let smurt fad eller bradepande.

Bland løg, citronsft og olie. Krydr med salt, peber og timian. Pensl laksen med marinaden og lad den stå 30 minutter.

Rør tomatsmørret sammen. Smør et lag smør over laksen. Sæt den under grillelementet i den øverste del af ovnen i ca. 10 minutter. Smør eller pensl laksen over med tomatsmør, når den tages ud af ovnen.

Servér resten af tomatsmørret, kogte kartofler og eventuelt haricots verts og salat til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?