Logo

Ovnstegt torsk med porre, peberfrugt og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Er torsken på tilbud eller er pangasius? - eller rødspætte eller anden mager fisk, så er det her...

250 g torske portioner

1 porre

1 peberfrugt

15 g smuttede mandler

1 lille løg

1,5 dl cremefraiche

persille, smør, salt og peber.

 

Læg de optøede torske portioner i et mellemstort smurt ildfast fad.

Løg hakkes fint, porre og peberfrugt hakkes groft og svitses sammen med løg i smørret, indtil væden er fordampet.

Cremefraiche blandes med hakket persille, smuttede grofthakkede mandler og de svitsede grønsager.

Blandingen smages til med salt og peber og fordeles hen over fisken.

Retten steges i forvarmet ovn ca. 15- 20 min. ved 200°C.

Kan serveres med kogte kartofler eller pasta og groft brød.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålsgratin med grønt smørBlomkålsgratin er en dejlig let ret at lave, og så er den billig. Her bliver gratinen...
• Linsefrikadeller - VeganerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøfsandwich de luxeDen jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af...
• AppelsinfromageAppelsinfromagen vækker søde minder hos mange. Desserten er speciel dejlig efter krydrede...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os