Logo

Pølse-selleri-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølse-selleri-gryde

1 stor selleri

olie

2 dl tør hvidvin

1 løg

1 ds flåede tomater

2 syrlige æbler

¼ tsk tørret timian

¼ tsk rosenpaprika

salt

400 g grov medister eller anden god pølse

Tilbehør: groft brød, smør

*

Skær sellerien i skiver, skræl dem og del dem i terninger.

Lad disse snurre lidt i olie og tilsæt hvidvin og hakket løg.

Lad det småkoge i 10 minutter.

Tilsæt tomater, skrællede ituskårne æbler samt timian og rosenpaprika og salt.

Lad det snurre videre i 10-12 minutter.

Læg imens pølsen i kogende vand, tag den op og skær den i småstykker.

Kom dem i sellerigryden og varm det hele godt igennem.

Server groft brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede lammesteaks med tomatcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risttafel IndonesiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GuzicaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Drop sconesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os