
 
Tilbage er der pølsegryderne, som sagtens kan gøres
tiltrækkende, selvom det skal gå stærkt. 
Til 4 personer Tilberedningstid: 25-35 min. 
#
1 lille løg 
20 g smør 
1 kvist timian 
3 dl lang kornet ris 
3 dl bouillon af terning 
6-8 wienerpølser 
250 g frosne ærter 
1 dl piskefløde 
salt og peber fra kværn 
*
1. Pil og hak løget, der svitses i smør i en gryde. 
Drys timian over. 
2. Tilsæt ris og bouillon og lad det hele småkoge under låg
og ved svag varme i ca. 12 min. 
(du kan også bruge lynris til denne ret). 
3. Tilsæt pølser i skiver og de frosne ærter. 
Lad retten snurre under låg i ca. 10 min. 
Rør fløden i og smag retten til. 
Serveres direkte fra gryden med flûtes eller grovboller.