Logo

Pølser med lun kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser med lun kartoffelsalat

 

Pølser med lun kartoffelsalat er en elsket klassiker. Den stærke og syrlige kartoffelsalat er perfekt tilbehør til pølser.

4 personer. Arbejdstid: 35 min. Koge-/stegetid: 15 min.

 

#

Lun kartoffelsalat:

1 kg nye kartofler

1 rødløg

1 dl hønse- eller oksebouillon

2 spsk dijonsennep

1 tsk sukker

1 spsk vineddike

2 spsk olie salt og peber

1 bakke feldsalat eller 1 potte brøndkarse

 

Pølser:

8 wienerpølser

2 spsk olie

*

 

Skrub eller skrab kartoflerne.

Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.

Hæld vandet fra, og lad dem køle lidt af.

Skær kartoflerne i skiver.

 

Pil løget, og hak det fint.

Kog bouillonen op i en gryde.

Pisk sennep, sukker og eddike i bouillonen.

Vend forsigtigt den varme bouillon sammen med kartofler, løg og olie, og smag til med salt og peber.

 

Skyl og tør salaten.

Anret kartoflerne på et fad sammen med salaten.

 

Steg pølserne på en pande med olie ved middelhøj varme i ca. 3 min. på hver side.

Så bliver de langsomt varme, og ikke sprækker i skindet.

 

Server pølserne med kartoffelsalaten.

 

TIPS: Kartoffelsalaten er også velegnet til wienerschnitzler, koteletter eller medisterpølse.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?