Logo

Pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

cirka 25 g ferske cocktailpølser.
6 tynde skiver spegeskinke.
2 pakker frossen spinat.
40-50 g smør/margarine.
salt, peber .
¼ tsk reven muskat.
4 hårdkogte æg.

Omvikl pølserne med spegeskinken og rist dem 2 minutter på panden. Kom spinaten direkte i gryden og tø den op. Tilsæt smør/margarine og krydderier. Smag til. Læg dette på et varmt rundt fad i midten og læg pølserne skiftevis med de kvarte hårdkogte æg udenom. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her