Logo

Pølseret med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frankfurter
250 g broccoli
2 æg
4 dl mælk
1 tsk salt
4 spsk reven ost
4 spsk hakket persille

Skær pølserne i mindre stykker og fordel dem over.
Pisk æggene let sammen med mælken og tilsat salt og reven ost.
Hæld æggeblandingen i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min. til æggemassen er stivnet og kålen mør.
Drys ved servering med hakket persille.
Server flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her