4 spsk olivenolie 
6 kyllingeunderlår 
1 løg, hakket 
2 fed hvidløg, presset 
1 lille blæksprutte i skiver tiarmet 
1 grøn peberfrugt i strimler 
225 g hakket flåede tomater 
375 g løse ris 
1 tsk paprika 
¾ dl tør hvidvin 
½ tsk safran udblødt i 6 dl kogende hønsebouillon 
evt. 12 blåmuslinger i skal 
175 g rød peber fra dåse, afdryppet og skåret i strim. 
100 g rejer med skal 
100 g frosne ærter 
Pynt: friskhakket persille 
Forvarm et stort bruningsfad i 7 min. på højeste effekt, el. efter fabrikantens brugsanvisning. 
Kom kyllinglårene og halvdelen af olien i fadet og steg i 5 min. på højeste effekt. 
Flyt dem 2 gange under tilberedningen. 
Kom resten af olien i et halvdybt fad, tilsæt hvidløg og blæksprutte og svits 4min. på højeste effekt. 
Tilsæt peberfrugt og tomater og kog 4min. på højeste effekt. 
Tilsæt kylling, ris, paprika og vin og kog 3min. på højeste effekt. 
Tilsæt bouillon med safran og evt. muslinger samt rød peber. 
Kog under låg (el. mikrobølgefilm) i 15 min. på højeste effekt. 
Tilsæt rejer og ærter. Kog under låg i 5min. på højeste effekt. 
Pynt retten og server.