Logo

Paella med kylling og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

500 g kalkun - eller kyllingekød
200 g rejer
1 dåse muslinger
4 dl løse ris
1 1/2 dl olie
1 stort hakket løg
lidt safran
2 fed hvidløg
6-8 hønsebouillon
1 citron, saften heraf
salt og  peber
1 stor kop ærter
1 rød eller grøn peberfrugt
3 tomater
citron til pynt
Skalrejer til pynt
*


Brun kalkun- eller kyllingekødet i olien og lad det snurre i 10 min.
Kødet tages op, og løg, presset hvidløg, ris og safran kommes i.
Når det er svitset i olien, lægges kødet tilbage i gryden.


Der tilsættes 6-8 dl hønsebouillon og salt, og retten koger ved svag varme i 20 min.
Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 min., til risene er helt færdige.


Bland forsigtigt rejer og muslinger i og smag til med krydderier og citronsaft.

Til sidst kommes de optøede ærter i.

Paellaén pyntes med tomatbåde, citronbåde, strimler af peberfrugter og skalrejer.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosmarin kyllingEn nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til glasering...
• Dampet kyllingebryst med rødbedesalat og peberrodHer er en hurtig hverdagsret, som også er sund og billig
• Grydestegt kylling med agurkesalat og skysauce - ren mormorNår en hel kylling er for meget, kan man tilberede den skønneste grydestegte kylling med...
• Hjemmelavet is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os