Logo

Pandebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
salt og peber
oregano
1-1 1/2 hakket løg
1 dåse flåede tomater
1 pose revet ost
2 tomater

Ingredienserne røres sammen i en skål.
De lægges her efter op på en pande med lidt fedt på.
Bøffen steges i 10 min. på den ene side og vendes.
Her efter lægges tomater i skiver ud på kødet.
Hæld nu de flåede tomater ud over, sidst lægges der revet ost ovenpå. Det skal så stå i 10 min. mere.
Der kan evt. hældes lidt vand ved, for at lave lidt ekstra sauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags harestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette med rejer i sennepscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græskargryde med paprikaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os