Logo

Pandebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
salt og peber
oregano
1-1 ½ hakket løg
1 dåse flåede tomater
1 pose revet ost
2 tomater

Ingredienserne røres sammen i en skål.
De lægges her efter op på en pande med lidt fedt på.
Bøffen steges i 10 min. på den ene side og vendes.
Her efter lægges tomater i skiver ud på kødet.
Hæld nu de flåede tomater ud over, sidst lægges der revet ost ovenpå. Det skal så stå i 10 min. mere.
Der kan evt. hældes lidt vand ved, for at lave lidt ekstra sauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Picadillo MexicanoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret fasanhøne med cremet pasta og spinat med sprødstegte æbleternNår jagtiden er gået ind eller det lokale marked har tilbud fra fryseren...
• RibbenskroneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Petits fours med hvid chokolade og karamel-anisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!