
Hjemmelavede snacks: Hvis du har travlt, kan du selvfølgelig også bruge færdige pandekager fra køledisken 
 
8 store dybfrosne rejer (kogte, pillede og uden hoveder) 
4 æg
1 dl mælk 
1½ tsk karry 
100 g hvedemel 
100 g sukkerærter 
150 g gulerødder 
4 tsk olie 
1½ spsk salatmayonnaise 
1 tsk reven limeskal, økologisk
1½ spsk limesaft 
100 g sødmælksyoghurt 
salt, peber og sukker 
½ bundt frisk koriander (eller bredbladet persille) 
*
A. Tø rejerne op. 
Pisk æg, mælk, karry og 1 nip salt sammen. 
Hvedemelet røres i, en skefuld ad gangen. 
Lad dejen hvile 15 minutter. 
Sukkerærterne skæres på skrå i tynde strimler. 
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde, ca. 5 cm lange strimler. 
Sukkerærterne og gulerødderne koges 3 minutter i letsaltet vand, skylles hurtigt i koldt vand og sættes til afdrypning. 
B. Rør pandekagedejen godt igennem igen. 
Bag 4 pandekager, en ad gangen, i 1 tsk olie til hver, på en sliplet-pande (24 cm). 
Lad pandekagerne køle af. 
Bland mayonnaise, limeskal, limesaft og yoghurt. 
Det krydres med salt og peber og 1 nip sukker. 
C. Korianderbladene rives af stilkene, hakkes og blandes i. 
Pandekagerne smøres med yoghurten, men lad en 2 cm bred kant være. 
Gulerødder og sukkerærter fordeles ovenpå. 
Læg 2 rejer i midten af hver. 
Rul pandekagerne sammen, pak dem ind i plastfolie, lad dem stå koldt 30 minutter og skær dem så over i to dele. 
Pr. portion: 19 g protein, 14 g fedt, 23 g kulh. = 310 kcal -1297 kj