Logo

Pandestegte jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

jomfruhummer
persille
ingefær
hvidløg
salt og peber
rasp
olivenolie
tomatketchup
basilikum
blandet hvidvin og vand

Hvidløg og ingefær hakkes og brunes i olien.
Jomfruhummerne renses og lægges ned i olien, der krydres let med salt og peber.
Lidt basilikum klippes henover, en god spiseskefuld ketchup hældes ved, lidt rasp drysses over, en kop vand og en kop hvidvin hældes ved.
Panden sættes over stærk varme.
Jomfruhummerne steges i ca. 2 minutter og serveres straks.
Pynt med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her