400 g  brisler 
1 spsk  citronsaft 
 
Panering: 
1 æg 
½ dl  rasp 
½ dl  revet parmesanost 
salt, peber 
ca. 50 g  smør til stegning 
 
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester. 
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og 
citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter. 
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, fx. mellem to skærebrætter til de føles faste. 
Skær brislerne i skiver. 
Panering: Pisk ægget let sammen.
Bland rasp og parmesanost med salt og peber på en tallerken.
Vend skiverne i æg og dernæst i raspblandingen, så i sammenpisket æg 
og til sidst rasp. 
Steg brislerne i smør i ca. 2 minutter på hver side ved god varme.