4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges) 
2 løg i skiver 
hvedemel 
salt og peber 
ca. 50 g smør 
 
Sennep/kapers creme: 
4 dl piskefløde 
3 spsk  dijonsennep 
2 spsk  kapers 
1 spsk  citronsaft 
olivenolie 
salt og peber
 
Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen. 
Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt og peber. 
Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side. 
Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt og peber. 
Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. 
Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken. 
Hertil passer ovnbagte timiankartofler, løse ris eller frisk pasta.