Logo

Pangasius med et skud rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pangasius filet er en ferskvandsfisk, opdrættet i åbne bassiner tæt ved Mekong Delta floden i Vietnam. Kødet er fint i strukturen, som søtunge.

 

1 pk pangasius filet, 300 g

100 g rasp

1 spsk smør til stegning

100 g rejer i lage, drænet

1 citron

2 skiver groft rugbrød

25 g sort kaviar

Hjemmelavet remoulade:

3 spsk mayonnaise

1 spsk dijonsennep

2 spsk kapers

3 drueagurk, finhakket

1 gulerod, kogt og finhakket

1 spsk dild, finhakket

1 tsk karry

*

Rør mayonnaise, dijonsennep og karry sammen.

Tilsæt kapers, finthakket dild og drueagurker.

Damp den finthakkede gulerod i ca. 1 min.

Lad den afkøle og vend det i den øvrige masse.

De optøede pangasius fileter tørres og vendes i rasp, tilsat salt og peber.

Fileterne steges smør i ca. 3 min. På hver side.

Anret fisken på tallerken med rugbrød og remoulade og pynt med rejer, kaviar og citronskive.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med muslinger, skindstegt torsk og hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hornfisk med radisesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti i papirOverrask familien eller gæsterne med små pakker fyldt med spaghetti, som udsender en...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os