
 
6-800 g Pangasius filét
havsalt og friskkværnet sort peber 
500 g cherrytomater
lidt rørsukker
lidt olivenolie
evt. frisk timian
Tilbehør: 
1 citron
frisk dild
1 ps. grønlandske rejer
650 g små nye kartofler - her skåret som frites
 
A. Optø fisken og rejerne, tør fisken let. 
Læg fisken på bagepapir i et ildfast fad. 
Krydr og bag fisken ved 200°C i ovnen i ca. 10-15 minutter. 
B. Skær tomaterne i halve, læg dem i et andet ildfast fad og krydr med salt, peber og et anstrøg af sukker (for at stimulere tomaternes sødme, ikke for at søde) - og dryp med ganske lidt olivenolie. 
Har du en frisk timiankvist, så er det nu, den skal frem. 
Gnid den mellem håndfladerne over tomaterne. 
Bag tomaterne i ovnen sammen med fisken, dvs 10-15 min. 
C. Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 
Anret fisken med de optøede rejer, frisk dild og citron. 
Server tomater og kartofler til.