Logo

Paprika kylling med løse ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor stegekylling
50 g margarine
1 stort løg
1 reven gulerod
1 dåse tomatpure
2 spsk paprika
salt og peber
1 kop vand
løse ris

Hak løget fint, og riv guleroden.
Skær kyllingen i 8 stykker, og gnid kyllingstykkerne med lidt salt og peber.
Svits løgende svagt gyldene i en stegegryde med de 50 g margarine.
Læg kyllingestykkerne i gryden med løgende og lad dem tage farve.
Skru ned for varmen og hæld den revne gulerod, vand og tomatpure samt paprikaen ved.
Vend kyllingestykkerne flere gange mens de snurre møre.
De løse ris tilberedes som anført på emballagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret vildsvinesteg med bourbonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesalat med stegte pærerFrugt i salat er lækkert sødligt og passer rigtig godt til kylling, nødder og sprøde...
• Jordbær- og passionsfrugtkage i glasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!