Logo

Paprikagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g skært oksekød
1 løg
1 lille peberfrugt
100 g grønne bønner
1 ds koncentreret tomatpuré
1 dl skummetmælk
1 tsk Maizena
1 spsk paprika
salt
peber
2-3 dl vand

Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde - i en smule olie.
Tilsæt tomatpuré, paprika og vand, og lad det simre i ca. 30 minutter.
Mens kødet simrer, skæres peberen i tern og bønnerne i mindre stykker.
Tilsættes efter de 30 min. og det hele koger yderligere ca. 15 min.
Rør Maizenaen op med mælken.
Efter endt kogetid tilsættes dette - lidt ad gangen og under omrøring. Kog op indtil det har den rette jævning - efter smag.
Server med kogte ris, salat og brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt strudsefilet med gorgonzolasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karinas mørbrad i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med høns og alternative urterEn tartelet er en slags lille tærte. I Danmark laves den often med kylling, høns eller...
• Tofu is med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!