Logo

Pariser nyrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pariser nyrer

700 g kalvenyrer

smør eller margarine

250 g champignon

2 spsk hvedemel

1 hønsebouillonterning

salt og peber

1 dl cremefraiche

½ dl hvidvin

klippet persille

Tilbehør: brasede kartofler

*

Rens nyrerne og fjern det meste af fedtet.

Skær dem i tynde skiver på tværs og tryk dem af i køkkenrulle.

Brun rigeligt fedtstof i en rummelig pande og brun nyrerne omhyggeligt heri.

Tilsæt de halverede champignoner, vend det hele et par minutter og drys hvedemelet jævnt over.

Rør godt og spæd lidt efter lidt med ca. 2 dl kogende vand, tilsat bouillonterningen.

Drys med salt og peber og læg låg over.

Lad det snurre i 15 minutter og tilsæt cremefraiche og hvidvin, rør godt og varm det hele igennem.

Drys ved serveringen med klippet persille og server brasede kartofler til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med oksekød og sagaDenne pizza laves med oksekød og saga ost. Saga ost er en kombination af blå og...
• Grillede jomfruhummereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef med salat og klassisk fløderand med jordbærSommeren byder på sprøde grønsager, der er gode rå i salater. Slut en lun sommeraften af...
• PlumpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os