Logo

Pariserbøf med rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Traditionel pariser, stegt på brødet og lidt skøn rød salat ...
400 g oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt

1 tsk salt

0,5 tsk peber, sort

4 skiver grovtoast

4 tsk oliemargarine

500 g rødbede, rå

100 g løg, rå

2 spsk peberrod, revet

4 spsk kapers

3 spsk balsamico

1,5 tsk sennep, gul, sød fransk

1,5 tsk sukker

 

Pariserbøf:
Bland kødet med salt og peber
Del kødet i 4 portioner og smør det på brødskiverne
Brun pariserbøfferne først på kødsiden ca. 5 min og derefter på brødsiden 1 min.

Pynt pariserne med lidt hakket løg, revet peberrod og kapers.

Rødbede salat:
Rødbederne pakkes i alufolie og bages i ovn ved 185°C i ca. 30 min.
Rødbederne overhældes med koldt vand og skindet "gnides" af
Skær rødbederne i grove terninger
Bland rødbederne med hakket løg, revet peberrod og kapers
Rør en dressing af balsamico eddike, sennep, sukker og lidt salt og peber, vend dressingen i salaten og server.

 

Tips: cornichoner smager godt til. Nogen foretrækker også at få en rå æggeblomme til/på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her