Logo

Pasta col cavolfiore

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

750 blomkål i buketter
400 g spaghetti
7 spsk olivenolie
25 g brødkrummer eller lign.
friskkværnet sort peber

 
Bring 2 l. vand tilsat salt i kog. Kom buketterne i og kog dem 3 min.
Tag buketterne op og kog nu spaghettien al dente i sammen vand.

Anret buketter og spaghette på varme tallerkener.
Opvarm olien og rist brødkrummerne gyldne.
Drys dem over retten sammen med lidt friskkværnet peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvekødboller med pasta og pestoLav en frisk pesto til pastaen, og server med nogle dejlige, saftige kødboller
• Svinekød med blomkål og gulerødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold farseret lammebovEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!