Logo

Pasta e fagioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den traditionelle italienske ret med pasta og bønner findes i utallige variationer. Her er en favorit fra Italy brothers

Den traditionelle italienske ret med pasta og bønner findes i utallige variationer. Her er en favorit fra Italy brothers

 

50 g røget spæk

50 g løg, skåret i små terninger

2 spsk (oliven)olie

2 fed hvidløg

7,5 dl grønsags- eller hønsefond

1 dåse flåede og hakkede tomater (450 g drænet vægt)

275 g suppeurter, dybfrosne

1 dåse hvide bønner (425 g drænet vægt)

salt og peber

150 g pasta til suppe

persille, hakket

parmesan, reven

 

A. Røget spæk og løg skæres i små terninger, som steges glasagtige i olie.

2 hvidløgsfed presses i.

Grønsags- eller hønsefond og flåede og hakkede tomater tilsættes, og det hele bringes i kog.

 

B. Suppeurter tilsættes, og det hele koges ved svag varme i 20 minutter.

Hvide bønner tilsættes i de sidste 3 minutter af kogetiden.

Smag til med salt og peber.

 

C. Pasta koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Vandet hældes fra, og den kogte pasta hældes på suppen.

Lidt hakket persille røres i.

Suppen serveres med reven parmesan.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her