Logo

Pasta med broccoli sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g broccoli
2 løg
4 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde 13%
1 tsk majsstivelse
friskkværnet peber
400 g pasta fx. skruer

Broccolien skæres i mindre stykker.
Løgene pilles og skæres i mindre stykker.
Broccoli og løg koges i bouillon i ca. 5 min.
6 små buketter tages fra til pynt, resten blendes.
Saucen kommes tilbage i gryden og varmes op.
Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i saucen.
Koges igennem og smages til med peber.
Serveres med gulerodssalat og parmesanost

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her