Logo

Pasta med broccolisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med broccolisauce

 

Dette er en cremet pastaret som er et godt valg, når dit har lyst til at lave en rigtig mættende og god vegetarisk hovedret. Enkelt.

• Broccoli indeholder A- og C-vitamin samt folacin • Pasta tilfører meget sammensat kulhydrat.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 20 min. 6 Portioner

 

# Råvarer til Pasta med broccolisauce

350 g pasta

300 g frosne broccolibuketter

3 spsk margarine

3 spsk hvedemel

5 dl letmælk

2 ½ dl reven lagret ost (16%)

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet peber

½ tsk stærk chilisauce

 

* Fremgangsmåde:

1 Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Lad den dryppe af.

Optø broccolien.

 

2 Smelt imens margarinen på en teflonpande ved jævn varme.

Tilsæt melet og brun under omrøring i 2 min.

Spæd med mælk, rør rundt og bring i kog.

Lad det simre i 5 min. under omrøring.

Tilsæt 2 dl reven ost og rør rundt til osten er smeltet.

 

3 Rør den optøede broccoli i saucen.

Krydr med salt, peber og chilisauce.

Bring det i kog og lad alt blive gennemvarmt, ca. 10 min.

 

4 Læg pastaen i en skål og bland den med saucen.

Drys resten af osten over og server.

 

Tips & råd

 

Rør rundt mens du blander osten i saucen. Det forhindrer at osten bliver "klumpet" når den kommer i kontakt med varmen.

 

Stærke chilisaucer laves af forskellige sorter chilifrugter.

Der findes alt lige fra meget milde sorter til meget stærke.

Du finder dem i velassorterede butikker.

 

FRYSNING: Tilbered som opskriften anviser.

Læg pasta sammen med saucen i en plastboks med tætsluttende låg og frys i op til 3 mdr.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 345 = kJ 1443

Kulhydrat 43 g Protein 16 g Fedt 12 g (31 %) Fibre 2 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TUC-muffins med grønsager, hytteost og sprød crumbleIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• 6 spid til grillen | klart bedst fra madABC.dkIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Ristede græskarkernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandlerDenne broccolisuppe er rigtig lækker, og med sin helt særlige topping af chorizo, vindruer...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!