Logo

Pasta med champignon og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med champignon og squash

3 liter vand
1 spsk groft salt
400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce:
1 spsk olivenolie
450 g champignoner i skiver
1 ½ dl Karolines Køkken madlavningsfløde 18%

50 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
2 tsk tørret timian
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 squash i mindre stykker (ca. 200 g)

Tilbehør: 100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost

 

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde.

Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.
 
Champignonsauce: Lad olien blive varm i en sauterpande.

Svits champignonerne i ca. 5 min.

Tilsæt 11/2 dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber.

Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min.

Smag champignonsaucen til.
 
Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål.

Pynt med lidt af osten og server straks.
 
Tips: I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.
Den lækre champignonsauce vil gøre sig godt til en hakkebøf. I stedet for pastavand kan man komme lidt grønsagsbouillon i saucen.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her