Logo

Pasta med grov grønsagssauté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med grov grønsagssauté

150 g back bacon i strimler
3 spsk olivenolie
2 store gulerødder i skiver (ca. 175 g)
2-3 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
1 porre i tynde skiver (ca. 125 g)
200 g grønne bønner
2 courgetter i store tern (ca. 500 g)
4-5 tomater i både (ca. 300 g)
350 g pastaskruer
1 spsk pesto

Tilbehør:

80 g reven ost, gerne parmesanost
Flutes


Rist baconen til den er sprød og gylden.

Tag den op og kassér fedtet.
Sautér grønsagerne enkeltvis i olien ved høj varme, til de er let gyldne - begynd med gulerødder og slut med tomater.

Ingen af grønsagerne må blive for stegte.
Kog pastaen al dente.
Bland pasta, grønsager, pesto og bacon i en gryde, smag til med salt og peber og varm retten igennem, til grønsagerne er møre.
Server med reven ost og lune flutes.


Tips: Når man skal sautere mange grønsager, er det bedst at sautere de faste grønsager først - de bløde suger al olien.
Man kan undlade bacon i retten og i stedet bruge lidt mere pesto og lidt mindre olie. Kogt røget skinke i strimler kan også erstatte bacon.

 

Grønsager pr. person: ca. 375 g

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?