
 
Spinatpasta og den cremede sauce gør, at denne ret ofte
bliver efterspurgt. Kombinationen er helt uforlignelig. Hverdagsmad.
• Vælg minimælk, hvis du vil have et endnu lavere
fedtindhold. 
• Spinatpastaen indeholder mange vitaminer. 
Forberedelse 30 min. Tilberedning 10 min. 4 Portioner 
 
# Råvarer til Pasta med kylling 
4 kyllingefileter 
250 g spiralpasta 
2 fed hvidløg 
4 modne bøftomater 
2 spsk olie 
2 spsk Maizena
2 spsk vand 
2½ dl mælk 
1 dl hønsebouillon 
1 dl sorte oliven, udkernede, hakkede 
salt og groftkværnet sort peber 
1 dl finthakket frisk basilikum 
½ dl reven frisk parmesanost 
 
* Fremgangsmåde: 
1 Kog pastaen efter pakkens anvisninger. 
Skær kyllingefileterne i 2½ cm brede strimler. 
Pil og hak hvidløgene. Skold, flå og udkern tomaterne. Skær
dem i tern. 
 
2 Opvarm olien på en pande. 
Brun kylling og hvidløg ved god varme på panden under
omrøring, til kyllingen ikke længere er rosa, ca. 3 min. 
 
3 Bland Maizena og vand. 
Pisk mælk, bouillon og Maizena-blanding sammen og hæld
væsken på panden. 
Sænk varmen til jævn varme og lad det simre, til saucen er
jævn, ca. 3 min. 
Tilsæt tomater og oliven og lad det simre yderligere 1 min. 
Smag til med salt og sort peber. 
 
4 Lad pastaen dryppe af og hæld den op på et serveringsfad. 
Hæld sauce og kylling over. 
Garner med frisk basilikum og parmesanost. Server straks. 
 
Tips & råd
 

Bland Maizena og vand godt, så alle eventuelle klumper
forsvinder. 
Pisk i saucen, til den er jævn. 
 

Hak basilikum sammen med hvidløget. 
Hvidløget sætter sig ikke så let fast på kniven, og man får
desuden en herlig aroma med i købet.
 
PR. PORTION: Energi: Kcal 532 = kJ 2234 
Kulhydrat 46 g Protein 42 g Fedt 20 g (34%) Fibre 2 g