400 g  Conchiglie pasta
30 g  smør
200 g  forårsløg finthakket
3 fed knuste hvidløg
1 spsk  hvedemel
2,5 dl  mælk
250 g  cremefraiche
1 spsk  citronsaft
500 g  laks i store  tern
30 g  persille hakket
 Salt
 Peber, friskkværnet
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, sigt pastaen og skyl den under kold vand og kom den tilbage i gryden.
Smelt smørret i en mellemstor gryde, tilsæt hvidløg og løg.  Steg ved svag varme til løgene er blanke. Steg laksestykkerne med et par minutter, drys melet på og bag det ind i 1 minut. Bland mælk, cremefraiche og citronsaft i en skål eller kande, og tilsæt blandingen gradvist under omrøring.  Varm det godt igennem ved moderat varme i 3 minutter, eller til blandingen koger. Smag til med salt og peber.
Kom herefter pastaen og persillen i og lad det varme igennem et par minutter.