100 g ferskrøget laks 
2 dl mælk 
3 spsk   cremefraiche 38% 
2 tsk   majsstivelse 
150 g ærter fra dybfrost 
200 g pasta (grønne båndspaghetti) 
nogle dråber citronsaft 
½ bundt dild 
sort peber fra kværn 
salt
Skær først laksen i 1 cm brede strimler. 
Rør derpå mælken med cremefraiche på en pande, og kog det op. 
Rør en jævning af majsstivelse og vand, og jævn mælkeblandingen.
Så hælder du laksen og de optøede ærter i saucen. 
Krydr blandingen med salt og peber, og kog den under låg i 5 minutter. 
I mellemtiden har du kogt pastaen i en gryde med vand og salt, til den er "al dente". 
Hak dernæst dilden groft. Smag saucen til med lidt citronsaft, og bland pasta og dild i den. 
Varm hurtigt retten op, og servér den hurtige pastaret rygende varm.