
 
Pasta er let at lave
og kan varieres i det uendelige. Her er den i selskab med skaldyr, tomater og
spinat, der smager skønt og mætter godt. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen.  Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 15 min. 
 
#
150-200 g
fuldkorns-linguine eller anden tørret pasta 
2 tsk groft salt pr.
liter kogevand 
 
Skaldyrsblanding: 
1 løg 
2-3 fed hvidløg 
200 g cherrytomater 
2 spsk olie 
150 g krebsehaler
(optøede eller fra dåse, drænet vægt) 
100 g dampede
blåmuslinger, (optøede eller fra dåse, drænet vægt) 
250 g frisk
babyspinat 
salt og friskkværnet
peber 
*
 
Sæt 2-3 liter vand
over at koge til pastaen. 
Tilsæt salt. 
 
Pil løg og hvidløg,
og hak dem fint. 
Vask tomaterne, og
skær dem i halve. 
 
Steg løgene klare i
en gryde med olie, og tilsæt hvidløg og tomater. 
Kog igennem i nogle
min., og tilsæt krebsehaler, muslinger og spinat. 
Varm igennem under
omrøring i 1 min., og smag til med salt og peber. 
 
Kog pastaen som
angivet på pakken, hæld den i et dørslag og slå vandet fra. 
Anret pastaen på 2 tallerkener
og fordel skaldyrsblandingen på toppen. 
 
TIPS: Sæt pastaen over at koge, så¨den er færdig,
nårskaldyrsblandingen er færdig - paste eller skaldr har godt af at
"vente".
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin