
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
300 g pasta (her er brugt bånd) 
Sauce: 
1 dl hvidvin 
4 tomater 
½ dåse tomatpure 
1 løg 
2 fed hvidløg 
1 gul peber 
1 rød peber 
1 bundt forårs løg 
½ bundt basilikum 
3 laurbærblade 
Parmesanost i flager 
Salt og peber 
Olie 
  
Løg og hvidløg steges i olie i den lille gryde. 
Hvidvinen kommes i og koges ind til det halve. 
Tilsæt peberfrugter, laurbærblade, forårsløg, tomatpure og tomater, som er hakket i grove tern. 
Kog det hele igennem. 
Pastaen koges i rigeligt vand med salt i den store gryde. 
Når pastaen er færdig, gennemvarmes tomatsaucen og tilsættes fintskåret basilikum. 
Flager af parmesan dryses over retten, når denne er færdig. 
Parmesanflager laves med kartoffelskrælleren.