4 personer
250 g grøn båndspaghetti 
1 dåse tun i vand 
200 g røget hellefisk 
250 g champignon 
15 g margarine 
4 store tomater 
1 ½ dl cremefraiche 18% 
1 dl mælk 
2 æg 
75 g reven parmesanost 
1 bundt persille 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
 
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken. 
Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen. 
Bland cremefraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber. 
Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.