Logo

Pasta med varmrøget ørred og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med varmrøget ørred og persille

 

200 g pasta

200 g røget ørred

2 fintsnittede skalotteløg

1 lille bdt hakket bredbladet persille

1 spsk olivenolie

salt og peber

 

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Hæld vandet fra, og kom pastaen tilbage i gryden.

Vend med skalotteløg, den plukkede fisk (uden ben) og persille.

Smag til med salt og masser af friskkværnet peber.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjysk SurstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderstegt kylling med linserBåde kyllingekødet og linserne er krydret med en spændende blanding af tørrede krydderier,...
• Vildandepaté med salat og brødNår go'e venner eller familie står for døren, varmer vi op med opskriften på vildandepaté
• Varm æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os