
 
Prøv venusmuslinger, de er meget lækre, her serveret med
estragon og frisk spaghetti
4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: to store
gryder (den ene med låg), et dørslag 
 
#
3 fed hvidløg 
2 spsk estragonblade 
salt 
500 g frisk spaghetti 
1+3 spsk olie 
1 kg hele, små venusmuslinger 
2½ dl tør hvidvin 
salt og peber 
*
 
Kog vand i en elkedel. 
Pil og hak hvidløgsfeddene, og snit estragonbladene i tynde
strimler. 
Hæld det kogende vand i gryden (uden låg), tilsæt salt, og kog
spaghettien efter pakkens anvisning.
Hæld vandet fra, og rør spaghettien med lidt olie. 
 
Opvarm imens 3 spsk olie i gryden med låg, og steg
hvidløgene i olien. 
Tilsæt venusmuslinger og hvidvin. 
Læg låg på, og damp muslingerne i ca. 4 min. 
Ryst gryden nogle gange undervejs, så muslingerne åbner sig.
Kasser de muslinger, som stadig er lukkede. 
Tilsæt pasta, estragon, salt og peber, og bland det hele
forsigtigt. 
Server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin