Logo

Pasta vegetarisk symfoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta vegetarisk symfoni

 

En symfoni af grønsager og ost kombineret med en delikat pasta gør denne ret til en perfekt hverdagsmiddag • Broccoli, ost og mælk bidrager med kalcium.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 12 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Vegetarisk pastasymfoni

350 g pasta

1 stor broccoli

300 g champignon

2 røde peberfrugter

50 g gorgonzolaost

3 spsk smør eller margarine

1 spsk hvedemel

2 dl letmælk

salt og sort peber

 

* Fremgangsmåde:

1 Kog pastaen efter pakkens anvisninger.

Skyl broccolien og del den i buketter.

Rens svampene og skær dem i skiver.

Gør peberfrugterne i stand og hak dem groft.

Smuldr gorgonzolaosten.

 

2 Bring 2 dl vand i kog og damp broccolibuketterne i ca. 4 min.

Lad dem løbe af.

 

3 Smelt 2 spsk fedtstof ved god varme på en pande.

Tilsæt peberfrugt og svampe.

Brun under omrøring, til grønsagerne er møre, ca. 3 min.

 

4 Smelt resten af fedtstoffet i en gryde og pisk melet i.

Spæd med mælken lidt ad gangen og tilsæt gorgonzolaost.

Smag til med salt og sort peber.

Bring det i kog og lad det simre i 5 min. under omrøring, til saucen er jævn.

Tag gryden fra varmen og tilsæt broccoli, peberfrugt og svampe.

Bland det godt.

 

5 Lad pastaen dryppe af og hæld den op i en skål.

Hæld sauce og grønsager over og bland det, så pastaen dækkes med sauce.

Server.

 

Tips & råd

 

Pasta vegetarisk symfoni

En klassisk hvid sauce laves af fedtstof, mel og mælk.

Anvend gerne minimælk til saucen, så sparer du automatisk på fedtet.

 

Pasta vegetarisk symfoni

Gorgonzola er en italiensk, stærk skimmelost.

En lille smule giver meget smag.

Du kan naturligvis også anvende en ost med mildere smag.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 414 = kJ 1739

Kulhydrat 63 g Protein 18 g Fedt 10 g (22%) Fibre 6 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PebergrydeEn gryderet med oksekød, grøn og rød peber liver op på middagsbordet. Pebergryden kan evt...
• Spansk risretHurtig spansk gæsteret med fyld af dejlige grønsager og andet lækkert. Tilberedningstid:...
• Pølser med ostefyld og baconsvøbDisse skønne pølser kan laves både i ovnen eller på grillen, så dem skal du vel prøve?
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Pasta med grønsagerÅrstidens gode grønsager har kort tilberedningstid og er oplagte til ugens grønne pasta....
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os