Logo

Pastabac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern
1 stor bakke champignon
1 broccolihoved
1 mornay sauce
1/2 l. piskefløde
revet mozzarellaost
2 pk. frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde

Svinemørbrad, varmes i smør på panden.
Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden.
Herefter kommes små brocollibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande.
Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornay sauce.
Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200ºC forvarmet ovn i ca. 20 min.
Og så er det klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesampaneret kyllingbryst og krydret squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgshakkebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt kalvetunge med grønsager og persille-peberrod- og kaperssauceVi kender bedst sprængt tunge som pålæg, men den smager også godt med en kraftig sauce
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os