Logo

Pastafad med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

400 g pasta (skruer el.suppehorn)
250 g røget bacon i tern
100 g løg
1 spsk olie
¼ l fløde 13%
3 æg
salt og peber
pastakrydderi
aromat

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Lad pastaen løbe af i et dørslag.
Skær løget i tern og svits det sammen med bacontern i lidt olie på en pande.
Pisk æggene sammen med fløde 13% og tilsæt krydderier efter smag.
Smør et ovnfastfad med resten af olien og fordel pasta, bacon og løg rundt i fadet.
Hæld æggemassen over og drys evt. med lidt reven ost.
Sættes i ovn ved 175ºC i ca 1 time til æggemassen er stivnet.
Serveres med ketchup, salat og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her