Logo

Pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket oksekød
250 g kogte pastaskruer
2 spsk olie
1-2 stk porrer
½ gl. Heinz spagheroni piccante
1 dl vand
½ karton Mornaysauce
2 stk æg
1 pk. revet ost
Tilbehør:
Grøn salat

Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve.
Rens og snit porrerne i tynde ringe.
Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk.
Smag til med salt og peber.
Smør et stort ovnfast fad.
Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornay saucen i.
Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt.
Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned.
Bag gratinen midt i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter til den er gylden og fast.
Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter.
Serveres varm med grøn salat som tilbehør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her