Logo

Pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
250 g kogte pastaskruer
2 spsk olie
1-2 stk porrer
1/2 gl. Heinz spagheroni piccante
1 dl vand
1/2 karton Mornaysauce
2 stk æg
1 pk. revet ost
Tilbehør:
Grøn salat

Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve.
Rens og snit porrerne i tynde ringe.
Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk.
Smag til med salt og peber.
Smør et stort ovnfast fad.
Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornay saucen i.
Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt.
Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned.
Bag gratinen midt i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter til den er gylden og fast.
Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter.
Serveres varm med grøn salat som tilbehør.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta carbonaraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fredags-fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med svampe og soltørrede tomaterDenne opskrift på pizza med svampe og soltørrende tomater er dejlig nem at lave og smager...
• Oksetyndstegsfilet i ovn med squashgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os