500 g  hakket oksekød 
250 g  kogte pastaskruer 
2 spsk  olie 
1-2 stk porrer 
½ gl. Heinz spagheroni piccante 
1 dl  vand 
½ karton Mornaysauce 
2 stk æg 
1 pk. revet ost 
Tilbehør: 
Grøn salat 
Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve. 
Rens og snit porrerne i tynde ringe. 
Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk. 
Smag til med salt og peber. 
Smør et stort ovnfast fad. 
Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornay saucen i. 
Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt. 
Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned. 
Bag gratinen midt i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter til den er gylden og fast. 
Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter. 
Serveres varm med grøn salat som tilbehør.