
Hvem kommer ikke til at tænke på solskin og lyden af Middelhavets bølger ved disse ingredienser? 
300 g pasta
100 g soltørrede tomater i olie
4 spsk pinjekerner
2 fed hvidløg
400 g tomater
½ bundt basilikum
2 spsk (oliven)olie
2 spsk balsamico bianco
salt, peber, sukker
4 gode pølser
*
A. pasta koges efter anvisningen på emballagen. 
Lad soltørrede tomater i olie dryppe af og skær dem i små stykker. 
Pinjekerner ristes gyldne på en pande uden fedtstof. 
Hvidløg hakkes groft. 
B. Halvdelen af de soltørrede tomater og hvidløget og 3 spsk ristede pinjekerner pureres fint med stavblenderen. 
Tomater skæres i kvarte, og stykkerne skæres over på tværs. 
Bladene nippes af 1 bundt basilikum, store blade halveres. 
C. Olie, balsamico bianco, purerede tomater, 2 spsk vand, salt, peber, 1 nip sukker, resten af de soltørrede tomater og resten af hvidløget røres sammen. 
Pasta, tomater, pinjekerner, basilikum og vinaigrette blandes. 
 
D. Rist 4 gode pølser over grillen eller på en pande.
 
Pr. portion ved 6 portioner: 12 g protein, 15 g fedt, 54 g kulh. = 399 kcal -1672 kJ