 
 
Spis noget let i aften
 
250 g pasta 
200 g dybfrosne ærter 
100 g hamburgerryg uden fedtkant 
1 rød og 1 grøn peberfrugt 
1 moden avocado
saft af 1 citron
3 spsk grønsagsbouillon 
200 g mager yoghurt naturel 
havsalt og cayennepeber 
flydende sødemiddel 
*
A. Kog pastaen i saltet vand, hæld vandet fra og lad den køle af. 
B. Kog ærterne i lidt vand i 10 min. 
Skær hamburgerryggen i tern. 
Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tern. 
C. Halver avocadoen og løsn kødet fra skrællen. 
Blend straks avocadoen med citronsaft, bouillon og yoghurt. 
Smag dressingen til med salt, cayennepeber og sødemiddel. 
D. Bland dressingen i salaten og server den straks. 
 
Pr portion 2521/603 kJ/kcal.·16 g protein. 34 g fedt. 57 g kulhydrat. 9 g fibre