Logo

Peanutkylling Kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 Poularder
1 fl. Amoy Sweet Chilisauce
½ l. piskefløde
3 pk. røget bacon
1 ps. peanuts

Poularderne koges i ca. 1 time og kødet pilles af. Bacon steges på panden og alle ingredienserne blandes godt og kommes i et ovnfast fad. Retten skal have ca. 40 minutter ved 175°C og er derefter klar til servering.

Serveres med masser af løse ris kogt i grønsagsbouillon og en god hvidvin.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?