2 tsk sort peber grovmalet 
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet 
15 g smør 
1 spsk majs- eller vindruekerneolie 
2 champignon i skiver 
2 spsk flødeost med peberrod 
1 spsk cognac 
Pynt: Tomatbåde 
Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter mikroovnens fabrikantens brugsanvisning. 
Drys imens halvdelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. 
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast. 
Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. 
Steg 45 sek. på højste effekt. 
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes. 
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. 
Kog i 20-30 sek. på højste effekt. 
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. 
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. 
Rør rundt og kog i 45 sek. på højste effekt. 
Rør rundt igen. 
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.