
4 peberfrugter 
salt 
100 g små nudler eller pasta
150 g champignon 
smør eller margarine 
150 g kogt tunge eller kogt skinke 
¼ tsk salvie 
1,5 dl tomatsaft 
4 tykke skiver Danbo ost 
Tilbehør: groft brød 
*
Flæk peberfrugterne og rens dem. 
Læg dem i kogende, letsaltet vand i 5 minutter og lad dem dryppe godt af. 
Kog nudler eller pasta mør i saltet vand - ca. 10 minutter - og lad også dem dryppe af.
Halver champignon og svits dem i smør eller margarine. 
Tilsæt små terninger af tunge eller skinke og nudlerne. 
Drys med salvie. 
Stil peberfrugterne i velsmurt, ildfast fad og fyld dem med makaroniblandingen. 
Hæld tomatsaft omkring dem og læg 1 skive ost på hver. 
Stil fadet 10-12 minutter i 225°C varm ovn - og server retten med brød.