
4 middelstore peberfrugter. 
salt 
250 g hakket svinekød 
100 g ferskrøget skinke 
1 æg 
2 spsk rasp 
1 tsk hvedemel 
1 knsp oregano 
4 spsk mælk 
smør eller margarine 
4 spsk koncentreret tomatpuré 
2 spsk suppe, rødvin eller vand 
Tilbehør: kogt spaghetti - se Tillæg, reven ost, brød
* 
Flæk peberfrugterne på langs og fjern trøstanden. 
Læg dem i kogende, letsaltet vand i 2-3 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af. 
Rør en fars af svinekød, groft hakket ferskrøget skinke, æg, rasp, hvedemel, oregano og mælk og fordel den i peberfrugterne. 
Læg dem i velsmurt, ildfast fad og dryp lidt smeltet fedtstof over. 
Bland tomatpureen med suppe, rødvin eller vand og hæld den i bunden af fadet. 
Stil det ind i en 225°C varm ovn i ca. 35 minutter. 
Server kogt spaghetti, reven ost og brød til.