25 g  smør
400 g  oksebov i tynde strimler
31/2 dl  halvtør rødvin
4 dl  vand 
3 spsk  delikatessepaprika
1 ½ tsk  groft salt
 friskværnet peber
300 g  røde peberfrugter i store  tern 
200 g  rødløg i kvarte 
1 ½ dl  cremefraiche 38%
 
Kartoffelmos: 
1 ¼ kg  store  kartofler
3 dl  små persillekviste 
¾ l. vand
¼ l. kartoffelvand
25 g  smør
1 tsk  groft salt
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min.
Hæld rødvin og vand ved. Tilsæt paprika, salt og peber og lad kødet 
koge ved svag varme og under låg i ca. 1 ½ time. Tilsæt peberfrugter 
og løg.  Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller 
til kødet er mørt. Tilsæt cremefraiche under omrøring.  Kog i ca. 1 min. 
og smag til. 
Kartoffelmos:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kom persillekviste og kartofler i kogende vand uden salt.
Kog dem ca. 20 min., til de er godt møre. Hæld vandet -gem det til 
mosen- fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør 
kartoffelvandet i lidt efter lidt. Kom smørret i og smag til med salt. 
Varm kartoffelmosen let op. 
Serveres med kartoffelmos.