2 tsk grovmalet sort peber 
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet 
15 g smør 
1 tsk majs- el. vindruekerneolie 
2 champignon i skiver 
1 spsk cognac 
2 spsk flødeost med peberrod 
Pynt:  tomatbåde 
 
Opvarm et lille mikroovns bruningsfad i 4 min. på højeste effekt, eller 
efter fabrikantens brugsanvisning. 
Drys imens havldelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i 
overfladen. 
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og 
tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen 
deri. 
Steg 45 sek. på højeste effekt. 
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højeste effekt, afhængigt af, hvor 
gennemstegt bøffen ønskes. 
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. 
Kog i 20-30 sek. på højeste effekt. 
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. 
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. 
Rør rundt og kog i 45 sek. på højeste effekt. 
Rør rundt igen. 
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.