
1 stort løg 
smør eller margarine
500 g cocktailpølser 
300 g makaroni (eller pasta)
1 ds tomatsuppe
¼ tsk salvie 
salt og peber 
klippet persille 
salt 
1 spsk smør 
Tilbehør: hvidt brød, reven ost 
*
Kom itubrækket makaroni i rigeligt kogende vand, tilsat 1 spsk salt pr l. 
Lad den koge 8-18 minutter - se altid tidsangivelsen på pakken! 
Hæld makaronien i et dørslag, smelt fedtstoffet i gryden, makaroni tilbage i den og ryst godt. 
Hak løget og svits det i 2-3 spsk fedtstof. 
Tilsæt pølserne og brun dem let. 
Bland den kogte, itu brækkede makaroni i og spæd med tomatsuppe. 
Tilsæt salvie og lad det småsnurre 10 minutter. 
Smag til med salt og peber og drys med persille. 
Server hvidt brød og reven ost til retten.