3 perlehønebryster 
salt og peber 
1-2 tsk  let knuste enebær 
100 g  smør 
2 spsk  olie 
2 dl  vildtsky (bouillon kan bruges) 
1 dl  fløde 13% 
1 dl  piskefløde 
375 g  champignon 
1 dl  portvin 
smørbolle af 25 g smør og 20 g hvedemel 
Perlehønebrysterne gnides med krydderierne. 
Brunes på begge sider over ikke for stærk varme i smørret, der er tilsat olie. 
Vildtskyen tilsættes, og derefter fløde 13%.
Kødet steges ved svag varme i ca 15 min., tages op og holdes varmt. 
De snittede champignons svitses i lidt smør, portvin tilsættes og blandingen hældes i skyen. saucen bringes til kogepunktet og jævnes med smørbollen. 
Til sidst tilsættes piskefløden, og saucen snurrer nogle minutter. 
Smag til. 
Tilbehør: Serveres med salat, samt små persille dryssede kartofler.