Logo

Perlehønebryst med pistaciefarseret lår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
4 perlehøns
250 g hakket kalvekød
sølvbedeblade eller savoykål
1 lille bæger cremefraiche 38%
25 g pista­cienødder
1 æggehvide
1 dl piske­fløde
calvados.
 
A. Perlehønsene udbenes - lårene farseres med en souffle-fars: Kalvekødet blendes med salt, pistacienødder samt piskeflø­de og et stænk calvados. Der koges fond af skrogene.
 
B. Den færdigt ned kogte fond til­sættes cremefraiche og calva­dos (efter temperament).
 
C. Perlehønelårene beklædes ind­vendig med blancherede sølv­bedeblade og souffle-farsen smøres på.
Lårene rulles og snørres sammen med sejlgarn.
Steges ca. 10 min. Perlehøne­brysterne steges ca. 6 min.
 
D. Serveres med årstidens grønsager og hjemmebagt brød.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her